Wardah Alisya: Pencarian bermula!

Assalamualaikum.. Entry lepas : Pencarian bloglist Blog Fahuna. Baru jer 5 minit yang lepas entry tu siap.. Sekarang entry lain pulak.. Ni.. pencarian bloglist gak.. ^^ Cukop 50, dia tutup! Banyak kan dia nak.. Baik hati sungguh... Ok, tanpa membuang masa.. kalau korang yang comel-II belaka (eh.. apasal hidung korang nampak lebih besar??) nak join.. Klik banner bawah ni..

Dah singgah ke blog beliau.. Apa lagi baca lah entrynya.. Menarik kan.. Pastu silalah follow beliau.. (follow lah aku gak..sobs)

Tutup: Setelah cukup 50 blog yang join.

p/s: Aku harap korang letak juga blog Wardah Alisya dalam bloglist korang...Win win situation!

Mmm.. Nani boleh aja letak blog Wardah Alisya dalam bloglist Nani.. tak de hal.. Just be cool. Lagipon. bloglist Nani ada berapa banyak je. 
Korang nak gak? InsyaAllah kalau Nani popular nanti Nani buat segmen pencarian bloglist gak yer.. Kalau Nani wat sekarang.. sure tak de sapa nak join.. Ye lah, sapa lah Nani ni kan, Sapa kenal? No one.. sobs~

UPDATED!! : Yeay.. Blog Wardah Alisya dah ada lam bloglist Nani.. cer check!

2 senyuman manis ^^:

Marina said...

marina jalan2 sini dari segmen wardah alisya

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/wardah-alisya-pencarian-bermula.html

Alisya said...

hai! terima kasih sebab join...bloglist sedang alisya usahakan... jemput singgah blog selalu.. :)

thanks masukkan alisya dlm bloglist :))