End Year Random Giveaway

Salam. Bismillah. Hey ;)

Jom join GA dari Cik SaraHana. Klik banner untuk join.


p/s : Hadiah dia tersangat lah menarik ;D Aww. Kalau Nani yg dapat.. oh yes!!

Giveaway by Ayunni, Yasmin and Syakila

Salam. Heyyo ;)

http://2.bp.blogspot.com/-HwrOeexAu1Y/TuxL4a2FSXI/AAAAAAAAATs/agfdJiZiQVk/s1600/give.jpg
Klik banner ok

 Tagged : Nana, Seputihsalju, IntanBerlian.

p/s : Hadiah dia menarik beb! Oh sungguh cun!

1st Giveaway by Anis and Aina

Salam. Heyy ;)

Nani nak join GA dari Anis dan Aina. Dua orang penganjur yg comel!!! I loike.

http://1.bp.blogspot.com/-AqvjeiiIr4w/TuIcPIDEcJI/AAAAAAAAACo/KuqTQucuWDk/s1600/39rGI.png
Nak join klik banner.
 Tagged : Hanim n Seputihsalju.

Sowey Anis, Aina. Nani memang tk leh dan tk dapat nk follow memollow blog korang sebab Nani dah follow lebih 300 blog. Almaklum la, ni blog giveaway.. mestila kena follow banyak blog. Kalau nak follow gak pon, kena melalui button "Join This Site" tu. Sowey lagi ye.  Tapi like fanpage tu sudaa.. Id fb : Ha Ni

p/s : Hadiah dia... sangat la ohsemmmm!!! Nak sangat2. Kalau boleh.

3rd Giveaway By Yana

Salam. Hula hula.

Erk, aku join lagik giveaway dari Kak Yana comey kita ni. Giveaway sebelom ni takde rezeki, insyaAllah kat sini pon....eh, takde la. InsyaAllah ade la tu rezeki Nani nanti.


Cantik, cam model. Erk, ke memang model? Nyway, nak join klik banner. Arigato.

Tagged :  Abazilah, Fiq'ra, Seputih Salju

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Salam. Halo halo.

Bismillah. Aku nak join Giveaway ni. Rasa kekok pulok dah. Yelah, dah lama aku tak joinkan diri ni. Padahal ni blog giveaway. Of koz la untuk join giveaway.

Ah, lantak! Pedulik apa aku!
NEW Giveaway BANNER
Ni banner giveaway. Comel kan kak Nisa Kay kita ni. Still menutup aurat tapi kecomelan tu totap ada.

Ni pulak sponsor ya. Punya ramai!

Oh ya, kak Nisa.. nanti Nani letakkan kat bloglist ye. Janji! InsyaAllah. Doakan Nani tak lupa. Okayy? ID FB Nani : Ha Ni

Lama tak semakkan blog

Salam. Halo halo. Lama fuhh aku tak semakkan blog ngan entry-entry aku yg agak merapu. Kan kan? Alah, aku busy akhir-akhir ni. Cewahh!

Eh, takde la.. ekceli aku takde selama ni. 4 hari berturut-turut takda tenet. Lepas 5 hari tu pulok, aku kena tidur rumah sedara aku selama 4 hari gak. Pastu aku busy update blog pertama. Edit, edit, edit. So, takde la masa nak bukak blog tersayang aku ni. Kui3

Nyway, aku rinduuuuuuuuuuuu sama luuuuuuuu. Rindu serindu rindunyaaaa!~

p/s : Wati kirim salam.
p/s : Wa tipu sama lu!

Giveaway "7 Days"

Assalamualaikum!! Hyep!


Nak join, klik banner okenggg!

Tagged : Hanim, Seputihsalju

p/s : Harap2 ada rezeki Nani lah. Amin.

Comel bookmark Twinscraftlife

Salam ^^

Lama kan Nani tak update blog. Urm, busy sikit. Tapi skang dah cuti sekolah, boleh lah bukak blog memanjag. Wee~

Oh ye, hadiah dari Twinscraftlife dah sampai.. Siyes comel! Putih. Suci jek.

Jom usya hadiah dia.

Sorry Twinscraflife! Nani ambik gambar kamu. Kamera Nani ada problem. Usb handset pulok hilang.

Panjang woo bookmark dia. Tapi takdelah sepanjang bookmark IntanBerlian. Lebar sikit dan lagi pendek. Tapi, still comel. ;)

Nani dapat hadiah dia pagi semalam. Ada atas meja bilik Nani. Hadiah tu rupanya dah lama ada kat situ. Baru hari tu Nani perasan. Cadang nak bukak tapi abah dah pin2 kereta. So, Nani bawak jerla kat sekolah dan bukak kat sana.

Anyway, thanks Twinscraftlife!!