Header cun for me =)

Assalamualaikum.. Hi2. Apa macam? Malam ni sihat tak? Kalau sihat, Alhamdullilah lah. Kalau tak, semoga sembuh ye.

Ok-ok. Nampak tak header baru kat blog saja saja ni? Nampak tak?!
Wee~ Cun abis!
Haruslah Nani puji sebabnya tu header yang didapati dari kak Ayu comel kita.
Sebabnya join INI. Thanks ye kak Ayu comel. ;]

 
Admit it yang ianya sangat comel! 
Ok, kalau nak tengok orang lain punya header, boleh KLIK SINI.
Assalmualaikum.

Happy Birthday!

Assalamualaikum.. Hai hai!

Baca tak INI ? Hoho~ Means, hari ini lah hari jadi abah Nani. Woo!

Abah, terimah kasih sudi besarkan Nani, besarkan abangMan, abangSan & imran. Terima kasih sudi besarkan kami sehingga kami besar ni. Kami hargainya. Dan kami tak tahu nak balas dengan apa. Apa yang telah abah bagikan kat kami tak mampu kami balas. Budi baik abah insyaAllah takkan kami lupa.

Abah, I Love You!!! Thanks for everything you have done. (betulkah bi aku ni?)
Allah selamatkan kamu~
Allah selamatkan kamu~
Allah selamatkan Abah~
Allah selamatkan kamu~

Happy Birthday to you~
Happy Birthday to you~
Happy Birthday to Abah~
Happy Birthday to you~!

Oh ye, Hari ini hari jadi rakan sekelas Nani, Sharina Anis!! Happy Birthday ye Anis comel. Dan happy Birthday gak kat kak Nabila Medan, kak Yana, dan suami kak Diana!

Assalamualaikum.

Esok Birthday Abah

Assalamualaikum.. Hi =)

Yup. Besok 30 Oktober 2011 genaplah birthday abah Nani yang ke 4*.. (haruslah dirahsiakan.)
Actually, Nani tak tahu nak bagi apa ye kat abah esok. Hmm, pening pikirkan hadiah dia.

Tapi.. hadiah tak penting sebenarnya. Yang penting anak-anak abah. Anak-anak abah taat pada ibubapa dan Allah. Maybe tu dah cukup kot. Tapi.. Nani tetap nak bagi abah hadiah gak. Sebagai penghargaan terhadap abah yang dah jaga makan minum kami adik-beradik dari kami kecik sampai sekarang. Kami syukur dapat abah yang penyayang even sometimes garang. Huhu D;

Apa hadiah sekalipon tak penting, asalkan kita ikhlas memberi, kan?
 
Assalmualaikum.



Keychain Strap Angry Birds by Ummi Rosalicious

Assalamualaikum.. Yuhuuu~  Pagi ni indah kan.

Ops ops.. Ni bukan tajuk tentang Giveaway ye. Tapi ini entry tentang..

Hadiah dari kemenangan  Ummi 1st Lucky Draw dah sampai dengan selamatnya!!!

Hokeh, excited melebih pulak.
Tanpa membuang masa, jom kita tengok pic hadiah dia.
 
Sampai gak akhirnya!
 
Comel kan? Kreatif lah kad dari Ummi.
 
Abaikan jari gelap tu.
 
Wee~ Comel2. I Loike!!
 Yang nampak separuh tu sebab dah dipasang.
Nampak tu! Betapa eksaitednya aku.

Ok, itu jelah kot. Thanks ye Ummi. Hadiah angry birds hitam sesuai dengan handphone Nani!! Assalamualaikum.

2nd GiveAway by CP | My Birthday Wishes ]

Assalamualaikum.. Hi =]

Hari ni nak join GA dari Cik Purple lah! Korang mesti kenal kan blogger popular ni, Cik Purple! Alah, Cik Purple yang ada blog comel tu. Pastu entry dia pon menarik tahu daq? Nani selalu jadi silent reader !✿Cik Purple Punya Blog✿! okay.
CP ni akak yang comel. Nani suka tengok akak ni, sebab dia comel sangat. Harap akak menang ye contest-contest tu! Kalau dah rezeki, tak kemana.
 Oh ye kak CP, kita lahir pada bulan yang sama! November. Nani lahir 23November. Hoho~

 
 Kalau rasa nak cuba join, boleh klik banner ye.


Itu jek. Assalamualaikum!

Wee~ Dah berubah!

Assalamualaikum.. Hi ^^
Aik? Apa yang berubahnya Nani oi?!
Ok-ok.. Korang masuk blog aku, tak kan tak tahu kot apa yang berubah nya oit! Oh lupa lak, sapalah kan blog saja-saja ni? Hanyalah blog yang dah bersawang dan penuh dengan widget2 yang berselerak. Blog ni gak memang boring. Suram.

Ok berhenti mengarut Nani, walaupon benda tu kenyataan!

Wee~ Blog dah berubah wajah. Sebelum ni buruk je. Sekarang, dah berkurang sikit keburukannya. Amacam? Boleh kasi pendapat tak? apa yang boleh Nani ubahkan ke. Nani tahu, still buruk. Nani bukannya orang yang kreatif ye.

Header tu Nani dapat mana?
Nani dapat dari SINI. (Nani terpaksa ubah kepada header yang lain sebab header dulu agak tak sesuai dengan blog sekarang. So, bila Nani nampak yang comel-omel, apa lagi, copek arh!

Ok, bye.. Nani nak edit blog jap. See you soon. Assalamualaikum!

4th GIVEAWAY DILAZFAMILY

Assalamualaikum. Hi hi ^^ Bosan ni. Tak tahu na buat apa. So, tanpa membuang masa, Nani pon joinlah Giveaway dari kak Fadilah. Dilaz Family blog beliau.

Ni banner dia ye. Klik untuk join.

Nak jawab Soklan yang ditanya. (Jawapan Nani search lah..apa lagi.. usaha kan tangga kejayaan!)
Dilaz atau kak Nurfadilah lahir pada 02 September 1983. Berasal dari Johor.


Nani yakin dengan jawapan Nani sebab kan Nani dah kata, Nani cari-cari di blog tu. Cari sampai dapat. Kot-kot ada ke. Dan hasil dia, memang dapat.

Tag : Syeeda, Hanim

contest handbag ini aku yang punya

Assalamualaikum.. Yuhuu~ Tak ada masa ni, Nani nak join contest dari kak Yuyue. (contest ka ga?)





syarat2 join mcm biase :
.
1-Follow belog INI dan jugak belog ini ---> http://bloggersiput.blogspot.com

2-Copy paste entry niey atau syarat 2 nieyh

3-buat satu entry pasal contest nieyh

4-tinggalkan url link entry korang kat ruangan komen entry nieyh...
 
tarikh tutup ialah pada : AKHIR BULAN INI...
So meh join ramai2 :)
 
Nak join, klik header ye!
Wuu~ Mesti best kalau Nani yang menang. Handbag dia mesti cantik woo!
Assalamualaikum.

Header free untuk kamoo by Dunia Ayu

Assalmualaikum!! Hui!!

Malam yang gelap ni, korang dah tidur ka belum? Kalau dah, jangan baca.. Kalau belum, baca!

Wuu wuu~ Ok-ok. Nani nak header free dari Dunia Ayu!!

Rajin akak Ayu buat header untuk kami. Baik hati pulak tu, buatkan secara percuma. So, Nani pon tanpa membuang masa, nak jugaklah. Sapa tak suka benda free-free ni?







Cantik kan header akak Ayu ni. Orangnya pon sama. Ayu je.

Nani nak header camni :
Tulis Blog saja-saja.
Gambar terpulang kepada ayu. asalkan comel <3
warna biarlah ikut kesesuaian blog ni. Rasanya sesuai dengan warna Unguperlahan dan putih. gambar nak letak warna lain pon boleh.
saiz Ayu tentukanlah sendiri ye. Nani bukan tahu pon. Huahahaha ^^
of koz lah nak tranparent punya!
yang selebihnya, Ayu buat biarlah kemas ye. Nani tahu Ayu kreatif! Dan Ayu, sorry kalau Nani ni agak cerewet. = ='

Ok, semoga berjaya ye Ayu comel! Oh ya, Ayu ada buat segmen bloglist blogger gadis melayu. Korang gadis Melayu terakhir? Silakan join. Ramai-ramai meriahkan ye. KLIK SINI.

Assalmualaikum.

Odisi Aurora 1st Giveaway!

Assalamualaikum.. Yuhuu~
Nani terasa nak join Giveaway dari Odisi Aurora. GA Odisi Aurora yang pertama pulak tu.

 
Dipersilakan join dengan klik banner tu!
Tuan blog suruh jawab soalan ini ; Bilakah tarikh entri pertama Odisi Aurora di'publish?

Nani search dan Nani nak jawab soalan tu sekarang.
Sekadar  mencuba!! 

Pada 07November2008. Entri yang bertajuk Dan sebenarnya.


GA FOR MY LUCKY FOLLOWER..5 HARI SAHAJA...:)

Assalamualaikum.. Hui!!
First of all, Nani nak ucapkan Happy Deepavali untuk semua yang beragama Hindu di Malaysia ni. Yah!

Ok-ok. Kita kejar balik tajuk. Sapa nak join dipersilakan klik banner angry birds ni! Wokeyh!


Bye, Assalamualaikum!

Indiana Boutique Hebak!!

Assalamualaikum!! Hui!
Hari ini Nani rasa nak cuci-cuci mata kat Blogshop Indiana Boutique yang hebakk!! Yup, Indiana Boutique memang hebat. Tara caya? Meh meh.. tutup tab yang lain, buka Blogshop Indiana Boutique sekarang. Tak rugi korang buat camtu.. Mana tahu, korang berminat dekat salah satu shawl yang dijual, boleh korang beli. Kalau baik hati, beli extra. Satu untuk kamu, satu untuk saya. Satu untuk kamu, dua untuk saya. Satu untuk kamu, tiga untuk saya. Dan begitulah berikutnya. Hoho~

Oh ye! Indiana Boutique ada buat GIVEAWAY!!! (Tercaps lock sebab terlalu eksaited.)
So, tanpa membuang masa, Nani join lah! Mana tahu rezeki Nani nak merasa barangan Indiana Boutique. Mesti best kan. Nani tak tahu lah best ke tak dapat barang free dari boutique yang terkenal, sebab Nani tak PERNAH dapat. Korang yang pernah tu, mesti happy kan.Hmm..

Okay, I admit! Tajuk telah jauh ditinggalkan, so kita kejar sama-sama ye.

Sebelum korang beli shawls dengan inner yang hebat-hebat dari Indiana Boutique, korang kena tahu dulu cara nak buat pembelian. Caranya korang boleh intai-intai tanpa segan silu di sidebar blogshop tu. Ada ditunjukkan cara dia.

Ini pulak maklumat untuk sesiapa yang berminat nak beli belah di situ.
Hihi~ Saja.. Mana tahu korang tak perasan ke. (But, i don't think korang tak perasan. Sebab susunan widget-widget di blogshop tu tersusun dengan kemas je. Tak berselerak cam blog Nani.. T^T )

Ehem ehem.. Tersedak jap. Rasanya ada orang tengah citer pasal Nani ni. Rasanya...korang kot! Yeah, tengah kutuk Nani kan. Hmm..

Ok, finally! Setelah sekian lama korang menungu Nani habis menaip tentang benda yang tak ada kaitan dengan tajuk...Akhirnya, korang disejukkan hati dengan gambar-gambar yang cun habis!!
3 OKT 2011
Ok, korang tak tertanya-tanya ke sapa gadis cantik atas ni?
Wup wup.. Gadis? Nope! Sudah berpunya. Berpunya bukan dari segi kapel, but dari segi perkahwinan. 
Dah kahwin okay! Yang budak kecik comel tu pula, baru boleh korang panggil GADIS. Si comel yang bernama Qistina (kalau tak silap) tu anak kepada owner Blogshop Indiana Boutique. Honestly, sangat comel! Dua-duanya sekali. (bukanlah bodekan tetapi kata2 yang ikhlas di hati)

 
Wuu~ Comelnya si pemakai. Mungkin sebab dia memang comel dan tambah lagi dengan tudung yang super ohsem tu! Leopard!! Rawrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........... (amacam? ada takut?!) 
Klik SINI ye. Oh ya, korang bila klik tu kan, korang nampak kan, semua tudung SOLD OUT!! T_T. 
Takpa-takpa, ada banyak lagi, cuma..korang kena bertindak dengan cepat untuk beli ye. Sapa tahu kalau yang korang berminat tu still available.

 
Menarik? Tertarik?! Ditarik?!!
Ok-ok. Kita sama. Hati, jantung dan paru-paru ditarik oleh kecantikan, keunikan, dan kefesyenan tudung tu. Sooooo awesome! Nani suka. 
Tapi........ dah SOLD OUT!!! (Tercaps lock bukan sebab eksaited, tapi sebab sedih gila)

"Apa ni Nani?! Bagi gambar yang dah already sold out! Nasib baik tudung tu memang cantik!"
Wuu wuuu~ Korang jangan lah berkata begitu. Nani nak tunjuk gambar yang comel-comel lah ni.. dan yang paling penting still available. Scroll ke bawah..
 
 
  
Picture 1 and 2 can click HERE. Picture 3 pulak boleh klik SINI (lebih kurang dengan tudung yang dah sold out atas tadi, so, ada peluang lah korang kan..) Last picture, no 4 can click-click HERE.
Tu baru sikit, nak tengok banyak lagi.. boleh main kelik mengelik DISINI.

Oklah, Nani tak boleh taip banyak-banyak lagi.. Sebabnya, dah pukul 7 dah pon kan.. Kena tutup laptop sepatutnya masa-masa ni. Nani bukak laptop bila balik-balik sekolah je sampai sekarang. (actually sekejap bagi Nani but lama bagi mak). Ni pon Nani merayu dengan mak Nani yang Nani nak gunakan lagi sikit. Nak sangat join Giveaway Indiana Boutique.

Ops, sebelum tu.. Nani nak katakan dekat kak Yanna, yang entry Nani bukanlah sekreatif peserta yang lain. Nani tak pandai pon nak buat pantun cam kak Nida tu.. cuma pandai luahkan apa yang berada di hati je. Sorry! Tapi, asalkan Nani mencuba dengan sebaik mungkin kan. Harapnya rezeki Nani lah ye. InsyaAllah!

Bye, Assalamualaikum.

Contest Handphone Berjasa :>

Assalamualaikum.. Yuhuu~
Tanpa membuang masa Nani nak join Contest Handphone Berjasa.

Akak Putryy Nasuha, antara syarat ada suruh follow blog kamu dan kawan kamu kan.
Your friend's blog, Nani dah follow! Tapi... blog akak Putryy, Nani tak dapat nak follow. Sebabnya, id Nani hanya boleh follow melalu kotak follower, bila guna follow atas tu, tak dapat. Entahlah, Nani guna id yang satu lagi, boleh je follow guna follow atas header tu. Id ni je yang bermasalah. Sorry. Dah try banyak kali.

Nak join silakan klik handset canggih atas ni.


 
Dicilok dari Pakcik Google yang handsome.

1. apakah jenama handphone anda?
 sony ericsson k800i

2. kenapa pilih handphone itu?
Not me yang pilih. Bapak yang belikan. Hoho~ Tapi suka gak.

3. berapakah harga handphone anda?
Mmm, perlu tahu ke? Ok. Nani bukan tahu sangat pon. Tapi, seingat dulu, bapak pernah kata harga dia RM1000 lebih. Alah, bapak beli waktu first-first dia keluar. Setahu Nani, sekarang dah RM400 lebih je. Huhu~ Jauh bebenar bezanya.

4. apa kelebihan handphone anda?
Kelebihan? Yang saya tahu hanyalah boleh buat panggilan video, kamera cybershot, 3g, internet ada tapi kena bayar (ptuih). Yang selebihnya seperti handphone yang lain. Takpe, asalkan ada handphone, syukur tahu dak!


Haha. tu je kot. Dekat rumah, sekarang cuma tinggal Nani sorang je yang masih gunakan Sony Ericsson. Adik-beradik yang lain semua dah tukar kepada Nokia. Bapak dan emak pon sama. Cuma tinggal Nani seorang saja yang masih gunakan Sony Ericsson dan masih tidak ber-touch screen. Mereka yang lain sudah ber-touch screen. Sobs~ 
Nani setia pada yang satu!

Tujuan utama Nani join Contest kali ni sebabnya :

Setiap peserta akan dapat keychain penghargaan, so siapa yang tidak memenangi tempat pertama, kedua or ketiga, you'll get a keychain. Semile please.

Hihi nampak tu! Kalau tak menang pon dapat keychain free! Nani kan suka benda free ni. Nampak ni, Nani tengah smile selebar mungkin! =D

Bye, Assalamualaikum.

Segmen : Teka Teki Diyana Ali

Assalamualaikum. Hui!
Hari ni rasa seperti nak join Teka teki pulak eh. Bukan teka teki cam Haiwan apa yang kaya atau whatever tu.
Tapi ni teka meneka warna kegemaran si tuan blog, Nur Diyana Ali! Kenal tak? Orang dia comel jek. Boleh usha mengusha kat blog dia di SINI
 
Nak join klik header tu.
Nani teka warna pink. Am I right?
Assalamualaikum.

Untuk Mereka Yang Ikhlas Giveaway!

Assalamualaikum. Hui. Tengah makan ke? Ke tengah mandi? Ok let me guess, you tengah tidur!!
Hik hik. menggedik jap tanya soalanbodoh!
Ok, kepada sesiapa yang rasa nak join GA ni, dipersilakan klik banner bawah ni.

Itu jelah kot. Bye, Assalamualaikum.

My 3rd GA ~ Adam & Alif

Assalamualaikum =D =D =D =D
Amboi!! Banyaknya senyuman lebor.. Apa cer?
Hee~ Shuh. Kalau nak tahu rahsia saya, meh sini. Pandang kiri pandang kanan, bila line dah clear, baru boleh baca ni.
Nani baru HABIS UJIAN AKHIR TAHUN!!! Serious LEGA.
tapi... untuk sementara je. D; D; D; D;
???
Hmm, Periksa Arab belum habis lagi. Lepas Deepavali baru periksa balik. Serious tak lega.

 http://3.bp.blogspot.com/-plXPD67Bn_Y/TpfadPJFaKI/AAAAAAAADNg/meZhYvd9YEo/s1600/DSC00008a.JPG
Nak join silakan. Boleh berkelik mengelik dengan I, youuuu..
Assalamualaikum.

Biqque's October Lucky Follower

Assalamualaikum.. Yo~ Kita ketemu lagi dalam sesi menemu duga Lucky Draw. Ok2. Senang je Lucky Draw kali ni. Cuma perlu cari gambar kita dalam list follower, then bulatkan. Hik hok, ni 'bulatan' Nani.
Bulatan kecil, bulatan besar, belok kiri belok kanan.. doraemonnn! ~
Hahah! tulah lagu akhir Doraemon. Tang dia nak melukis. (Kantoii tengok Doraemon!)
Hik hok, alah, teman adik tengok doraemon je.

Oklah. Tu aja kot. Bye, sehingga jumpa lagi. Assalamualaikum.
p/s : Nak join klik SINI. Jangan klik gambar milik saya tu pula.



giveway by, Marliyana Mk

Assalamualaikum. hye =\
bad mood? totally correct! sungguh2 bad mood. Adalah reason dia.
Okay, even Nani sekarang ni bad mood & OMG (oh mood gone!), mood nak join GA will never ever hilang! Setia pada semua.


Okey, korang tahu kan, ni banner giveaway dia? Dah tu, di mana lagi kalau nak join GA ni? Tak lain tak bukan klik banner =]

Tagged : Seputihsalju, Ozja, Hanim
TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011
 
Bye and Assalamualaikum!

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

Assalamualaikum. Nani join ya GA Ohsem! ni. Hadiah lumayan untuk dimiliki.

 
Itu jelah kot! Syarat simple, tapi hadiah lumayan. Kalau tak percaya, boleh klik banner ye.
Assalamualaikum.
p/s : Nasib baik bukan contest, kalau tak mesti takda langsung peluang Nani nak menang kan. Harapnya menang lah GA ni. Amin ya rabbal alamin. Oh ya, and good luck untuk Mr Baiz!

2 in 1 Contetst by Yana

Sticky Post until 16/10/2011
Scroll ke bawah untuk lihat entry terbaru
KLik banner atau 2 in 1 contest by Yana untuk lihat maklumatnya dgn lebih lanjut

2 in 1? Mana satu lgi? Hehe.. saya join lucky draw je. satu lagi adalah KATEGORI 2: PHOTOGENIC STYLE CONTEST





KATEGORI 1: LUCKY DRAW

PRIZES FOR LUCKY DRAW CONTEST
x1 RM100 Shopping Voucher from Eightdesign
x10 pairs Contact lens
x10 micro lensing fibre
x2 VCO and Collagen
x2 viscose shawls
x3 amra shawls
x2 latest shawls
x1 korean dress
x1 handbag
x1 hot dress

1 TOP REFERRAL
x1 Handbag
X1 Shawl 

Erk.. tak terkata aku tengok hadiah dia beb! Memang... Cantik tertarik kau memang de bomm!!!
 Heh! I'm hope i'm the lucky one...
p/s : kalau boleh nak semuanya... dah tu semua hadiah best!

Meh lah join 2 in 1 contest by Yana kengkawan semua... ;)

Tag : nabila suka contest, cempaka kuning, amalina ya'akub , ummi, joel leslie, nanakimie

P/s : Sesaja buat sticky post.. InsyaAllah semakin luas rezeki nak menang top refferer =p

Cabutan Bertuah LCS

Assalamualaikum. Nani join LD ni. Harap korang tak kisah
Wanna join? Boleh lah klik banner biri-biri comel tu!

Mereka geng CGL Nani /tak tahu lah mereka anggap Nani geng diorang gak\
Seputihsalju
Azatie
Syeeda

CONTEST : TEKA UMUR SAYA?

Assalamualaikum. Yuhuu~ Nani join contest ni. Harap menang. Amin!
Ni banner dan kalau nak join jugak silakan klik mengelik.

 Nani teka waktu tu umur kamu 27 tahun. /silalah cakap betul\

tag : Seputihsalju, Syeeda, Azatie

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Assalamualaikum.. Huhu~ Kenal tak Lulu Caldina? Tak kenal sila call saya sekarang. Nak tampor pipi tu! Ok lah, actually dah lama Kak Lulu buat ga ni. baru sekarang Nani nak join. /whatever\

 
Nak join sila klik banner. Arigato.

Brooch biru comel dari kak Atie

Assalamualaikum.. =D
Baca tak tajuk tu? Tepok tangan masing-masing. Clap clap clap
Yay! Brooch biru dah sampai. Dari kak Atie. sebab menang Giveaway INI.
Dan ini RESULT GA. Nani no 46 ye.

 
Sorry kak Atie! Copek gambar kamu.. Nani tak dapat nak tangkap gambar sebab usb Nani is gone! Sob sob.
Ok lah.. itu je lah kot. Nani happy sangat hadiah sampai dengan selamat. 
Assalamualaikum.

Yay! Hadiah shawl dengan brooch handmade dah sampai..

Assalamualaikum.. Hi ^^ Allhamdullilah. Akhirnya Shawl Satin Printed & Brooch Hand Made sampai jua. Terkejut Nani tau. tengah syok2 main laptop, tiba-tiba je Pos Laju datang. Mula-mula memang Nani ada nampak Pos Laju lalu kat depan rumah, mereka terlajak. Waktu tu, Nani ingatkan mereka nak hantar kat sapalah kan, rupanya bila mereka patah balik, masuk terus rumah Nani. Sapa tak terkejut? Jantung ni dah terlebih sihat sebab buat larian 400x meter.

Ni hadiah dia guys!


Gambar diambil daripada Facebook Happy Qlasik! tak dapat nak upload gambar sebab usb hilang D;
Ya.. Ni bukan hadiah dari blogger. Tapi dari Facebooker. Menang slogan. Tak sangka pula. Ni bukti dia. Baru slogan ni tamat, lusa hadiah dah sampai. Memang pantas gila lah!
Happy Qlasik, Wo ai ni, I love You, Aku cinta padamu!


Natasha Asha? Bukan Nani?
Natasha Asha nama palsu. Nani pon nama palsu. berapa banyak kau punya palsu?
Banyak actually. Cuma semuanya rahsia. Hohhohohohoho
Tapi, Nani dah kasi tahu kat akak owner Happy Qlasik tu about this.

Nanti Nani nak pakai.. mesti comel kan. perahsantan lah kau sorang2 

p/s : Nani masih menunggu hadiah-hadiah yang lain.

Ok lah. Tengah excited ni.. Jadi, Nani chau dulu. Bye, Assalamualaikum!

Wordless Wednesday : Boring & sad

Giveaway by Batik Valley

Assalamualaikum. Hi ^^ Nani nak join Giveaway by Batik Valley. Serious hadiah dia lumayan gila!!! Ok, sebab Nani suka sangat2x tengok hadiah dia, jom usha hadiah dulu. Ni ha!!

 
Dan kalau nak join, klik banner.

Banyak barang-barang yang sangat menarik dan semestinya bergaya terdapat di Batik Valley ni. Jangan lepaskan peluang untuk beli barangan Batik Valley. Jom kita tengok salah satu barangan yang Nani suka sangat-sangat kat Batik Valley.
 
Hoho~ Asal gambar sama je? Yah, semestinya sebab  dia cantik sangat-sangat!! xD! Kalau menang lah, Nani happy sangat2

 
Ni pon Nani suka ^^

Jom tengok dress dengan blouse dari Batik Valley!
 
Amacam? Cantik kan. Kalau boleh nak copek kesemuanya!! 
Ops, bukan tu je yang ada. Nak tengok lagi banyak dress&blouse yang pelbagai warna dan gaya, klik SINI .



 
Bukan setakat Dress dan Blouse je yang ada kat Batik Valley ni. Cardigan pon ada!! Termasuk Jacket. Smart semuanya.. Nani tengok dari SINI.


 
Skirt!! Jujur kata skirt yang ni nampak cantik sangat! Memukau mata yang memandang. Mesti nampak lebih feminin kalau pakai ni kan. Kain dah la berkualiti~  Atas ni ditengok dari SINI

 
Nani suka bag ni! Simple but nice ;) Sesuai dengan Nani yang simple ni.
Ada banyak lagi bag kat SINI!


Cuba klik SINI. Rambang mata tak?
 
Satin shawl!! Kain dia berkualiti tau. Cantik pula tu!

Ok lah. Cukuplah Nani seksa mata sendiri tengok barang-barang yang sangat cantik. Tak pasal-pasal kena pakai cermin mata! Memang hebat sungguh barang2 yang ada kan. Hebat sangat.

So, kalau korang rasa nak tengok lagi dan lagi macam Nani ni, bolehlah ke Facebook BATIK VALLEY. Kalau belum like, dipersilakan like. Tapi, dengan hati yang ikhlas ye!

Hoho~ belum tamat lagi!
Dalam banyak-banyak gambar yang ada kat situ, Nani suka yang ni :
&
Simple!

Haa! Tak lupa gak, owner blogshop ni baik hati tau! Bagi discount yang meletop!! 70%. Baju pulak, bukan main cun lagi..
 
Kalau berminat boleh ke blogshop BATIK VALLEY. Jangan lepaskan peluang untuk beli barangan dari BATIK VALLEY yang semestinya akan menarik minat anda semua...termasuk saya!
Assalamualaikum.