Esok Birthday Abah

Assalamualaikum.. Hi =)

Yup. Besok 30 Oktober 2011 genaplah birthday abah Nani yang ke 4*.. (haruslah dirahsiakan.)
Actually, Nani tak tahu nak bagi apa ye kat abah esok. Hmm, pening pikirkan hadiah dia.

Tapi.. hadiah tak penting sebenarnya. Yang penting anak-anak abah. Anak-anak abah taat pada ibubapa dan Allah. Maybe tu dah cukup kot. Tapi.. Nani tetap nak bagi abah hadiah gak. Sebagai penghargaan terhadap abah yang dah jaga makan minum kami adik-beradik dari kami kecik sampai sekarang. Kami syukur dapat abah yang penyayang even sometimes garang. Huhu D;

Apa hadiah sekalipon tak penting, asalkan kita ikhlas memberi, kan?
 
Assalmualaikum.



6 senyuman manis ^^:

KimiChee said...

Kad pun okay,asal ikhlas :) Kirim salam saya dkt abah nani. Hihi xD May Allah bless your family n_n

Nani said...

@KimiChee hei thanks! kirim salam gak ye kat keluarga kamu! may Allah bless you too~

Nabila Medan said...

30 Oct , sama la tarikh beday ngan nabila...^^
kirim salam yer kat abah Nani :D

Nani said...

@Nabila Medan hihi~ tk sangka sama eh.. ok..akn ku kirimkan salam kak bila ye. nampak happy akak hari ni! =D

tiefazatie said...

iya btol2..kalu kte wish je pun dh cuma gembira hati ayah kte tau..

Nani said...

@tiefazatie oh thanks ye kak! dah wish pon.. mmg abah nmpk happy je hri ni. baguslah klau cmtu