Contest Handphone Berjasa :>

Assalamualaikum.. Yuhuu~
Tanpa membuang masa Nani nak join Contest Handphone Berjasa.

Akak Putryy Nasuha, antara syarat ada suruh follow blog kamu dan kawan kamu kan.
Your friend's blog, Nani dah follow! Tapi... blog akak Putryy, Nani tak dapat nak follow. Sebabnya, id Nani hanya boleh follow melalu kotak follower, bila guna follow atas tu, tak dapat. Entahlah, Nani guna id yang satu lagi, boleh je follow guna follow atas header tu. Id ni je yang bermasalah. Sorry. Dah try banyak kali.

Nak join silakan klik handset canggih atas ni.


 
Dicilok dari Pakcik Google yang handsome.

1. apakah jenama handphone anda?
 sony ericsson k800i

2. kenapa pilih handphone itu?
Not me yang pilih. Bapak yang belikan. Hoho~ Tapi suka gak.

3. berapakah harga handphone anda?
Mmm, perlu tahu ke? Ok. Nani bukan tahu sangat pon. Tapi, seingat dulu, bapak pernah kata harga dia RM1000 lebih. Alah, bapak beli waktu first-first dia keluar. Setahu Nani, sekarang dah RM400 lebih je. Huhu~ Jauh bebenar bezanya.

4. apa kelebihan handphone anda?
Kelebihan? Yang saya tahu hanyalah boleh buat panggilan video, kamera cybershot, 3g, internet ada tapi kena bayar (ptuih). Yang selebihnya seperti handphone yang lain. Takpe, asalkan ada handphone, syukur tahu dak!


Haha. tu je kot. Dekat rumah, sekarang cuma tinggal Nani sorang je yang masih gunakan Sony Ericsson. Adik-beradik yang lain semua dah tukar kepada Nokia. Bapak dan emak pon sama. Cuma tinggal Nani seorang saja yang masih gunakan Sony Ericsson dan masih tidak ber-touch screen. Mereka yang lain sudah ber-touch screen. Sobs~ 
Nani setia pada yang satu!

Tujuan utama Nani join Contest kali ni sebabnya :

Setiap peserta akan dapat keychain penghargaan, so siapa yang tidak memenangi tempat pertama, kedua or ketiga, you'll get a keychain. Semile please.

Hihi nampak tu! Kalau tak menang pon dapat keychain free! Nani kan suka benda free ni. Nampak ni, Nani tengah smile selebar mungkin! =D

Bye, Assalamualaikum.

7 senyuman manis ^^:

tiefazatie said...

all da best dear!hee..

n tq eh komen..=)

::CIK LYNN:: said...

nani, kita sma la...hehe...dlm fmly, cik lynn sorang je pkai Se...yg lain, nokia...=) folo awk...

NasZ said...

good luck. hehehe.

Nani said...

@tiefazatie wuu~ thanx ^^

@::CIK LYNN:: oh ye? okey thanx follow blog burok ni.

@::CIK LYNN:: thanx gak =]

Nani said...

@NasZ thanx ye xD

Clara said...

Nak join.. tapi tak ley masuk blog org tu plx.. huhu...

Nani said...

@Clara a'ah la.. dulu tkde pon untuk invite readers.. mgkin skang bru dia buat. rasanya nk eit blog lah tu. tkpe, tunggu dulu. boleh sma2 join kn.