Yay! Hadiah shawl dengan brooch handmade dah sampai..

Assalamualaikum.. Hi ^^ Allhamdullilah. Akhirnya Shawl Satin Printed & Brooch Hand Made sampai jua. Terkejut Nani tau. tengah syok2 main laptop, tiba-tiba je Pos Laju datang. Mula-mula memang Nani ada nampak Pos Laju lalu kat depan rumah, mereka terlajak. Waktu tu, Nani ingatkan mereka nak hantar kat sapalah kan, rupanya bila mereka patah balik, masuk terus rumah Nani. Sapa tak terkejut? Jantung ni dah terlebih sihat sebab buat larian 400x meter.

Ni hadiah dia guys!


Gambar diambil daripada Facebook Happy Qlasik! tak dapat nak upload gambar sebab usb hilang D;
Ya.. Ni bukan hadiah dari blogger. Tapi dari Facebooker. Menang slogan. Tak sangka pula. Ni bukti dia. Baru slogan ni tamat, lusa hadiah dah sampai. Memang pantas gila lah!
Happy Qlasik, Wo ai ni, I love You, Aku cinta padamu!


Natasha Asha? Bukan Nani?
Natasha Asha nama palsu. Nani pon nama palsu. berapa banyak kau punya palsu?
Banyak actually. Cuma semuanya rahsia. Hohhohohohoho
Tapi, Nani dah kasi tahu kat akak owner Happy Qlasik tu about this.

Nanti Nani nak pakai.. mesti comel kan. perahsantan lah kau sorang2 

p/s : Nani masih menunggu hadiah-hadiah yang lain.

Ok lah. Tengah excited ni.. Jadi, Nani chau dulu. Bye, Assalamualaikum!

1 senyuman manis ^^:

seputihsalju said...

wah bestnya.. tahniah ye :-)