Giveaway My Blogshop 2

Assalamualaikum ^^ HIi all! Nani nak join sekali lagi GA dari Blogshop Herba Tihara. Ini GA dia yang kedua! GA dia yang pertama dulu Nani ada join gak.. Tapi, bukan rezeki Nani lah kan. Takpe, Nani redha. InsyaAllah kalau ada rezeki tu, tak ke mana. Nani harap sangat dapat menang GA kedua ni. Amin ya rabbal alamin!
Ok lah! Sesiapa yang berminat, sila klik pic bawah ni untuk join.

Pergi ke blog dia, kalau belom follow, do it now!! =D


Tarikh tutup pada:

18 hb Oktober 2011 (Selasa) jam 12 tengah hari..

2 senyuman manis ^^:

Tihara said...

Insya Allah..Good Luck..tq 4 join :)

Diyana Ali said...

join GA ni juga, jom datang blog saya :)