Award for Seputihsalju

 بسم الله الرحمن الرحيمAssalamualaikum!! Di pagi yang tak berapa nak cerah ini.. Nani buka laptop. Kemudian buka blog. Godek2x dashboard..tercari-cari kot kot ada GCL yang Nani boleh join.. Then publishkan comment. Pastu baru check blog sendiri.Masuk blog ni, tengok shoutbox. Kira tu semua rutin harian Nani lah. Amacam? Boring tak? Of course lah boring!! yeye.. Nani tak heran..

Ok, tak mo buang masa korang.. Nani nak straight to the point dengan tajuk tu. Sapa Seputihsalju?
Hee~ Dia followers Nani yang ke 111. Nani suka nombor ni. Nani bagi award kat Seputihsalju sebab dia sudi singgah ke blog burok ni + sudi follow.. Uhuk D; Terharu Nani tau. Ops, bukan dia sorang je.. Korang yang sudi baca apa yang Nani tulis. Yang sudi memollow ! Blog saja-saja ni... Yang sudi komen.. Nani ucapkan terima kasih bebanyak!!

Apa yang Nani nak bagi kat dia? Nani jadikan dia bloglist Nani yer..Sorry blog Nani tak popular. Dan satu lagi.. Nanti Nani review blog dia dalam entry yang lain.. (pendek jer yer) 


Amacam? Best tak? Tak, kan. Huhu~ Tak pe.. Walaupon tak best sangat pon award ni.. Nani tetap nak bagi sebagai penghargaan buat Seputihsalju.


Okay lah! Bye korang..Jangan lupa join CGL!! Assalamualaikum. 
  

3 senyuman manis ^^:

IntaNBerliaN said...

tahniah seputih salju :-)

KaRiMaH said...

thanks ye Nani... terharu sangat.. boleh tak saya ambil kartun yang tgh pegang award tu??hihihi

Nani said...

@KaRiMaH boleh aje.. bkn saya punye.. tu copek dri encik google.