SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum... And hi all ^^ Today Nani wanna speaking english ya.. !@#$%^)*&%$.
oh.. korang sure tak paham apa yang Nani tulis ni.. so, tak yah nak bajet sangat lah speaking b.i. Balik weyh balik!!!
Ok, tanpa membuang masa emas korang(fuyoooh).. Kita tengok syarat-syarat nak menyertai SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI. huu~

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.
Amacam? OK ka KO? Senang doii syarat dia.. Very easy lah! Ok fine. Tak mo speaking-speaking ni.
Nak join klik pic bawah ni.. Arigato.
 

1. Nickname (boleh guna software lain)
Patterned Text Generator at TextSpace.net

2. Age
3.   HOBBY (s)
  
  
 

 
4.  I WANT TO BE?

 

5.I LOVE TO EAT?
  
6.I WISH I CAN ?
 

Hah.. Tamat sudah. Nani nak terjah jap blog orang.. Taa. Assalamualaikum.

5 senyuman manis ^^:

azurin ramli said...

dorayaki yg doremon punya tue eh?? hehe.sedap tak weyh?



nnti ikot perkembangan segment nie k.
btw,thanks join :D

Nani said...

@azurin ramli yup.. dorayaki doraemon punya ^^ sedap.. cuma kdang2 manis.. kdang2 tak..
ok.. & wc

♛ Dea ♛ said...

xpenah agi mkn dorayaki..huhu

Nani said...

@♛ Dea ♛ hehe~ insyaAllah klau ada rezeki, Dea boleh mkn dora dora ^^

Gadis mutiara said...

dr segmen yg sama=)