Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk

Assalamualaikum!! Hai.. Boring ka? Same lah! Boring baca apa yang Nani tulis? Same lah! (uhuk D;) Har har... Boring tak ada apa nak buat? Not same lah! Nani ada benda nak buat. Nak mengjoinkan diri dalam Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk. Oh sweet.. x) Adik gedik Nani suka dengan angry birds ni. Jujur kata, dulu Nani tak suka langsung, tapi sekarang.. siyes Nani suka angry birds!!(Nani semua benda dia nak suka) = ='

TERMA & SYARAT:

Mesti ada blog untuk buat entry,kalau teda blog korang tengok je la ye..

Mesti letak tajuk "Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk"..

Mesti letak banner yang tak berapa cumel ni dalam entry korang..

Tiada paksaan untuk follow ke apa..Nak follow,follow je..
Kalau tak mau pun takpe..
Tapi korang kena la amik inisiatif sendiri macam mana 
nak tau update tentang giveaway ni k..
Contoh macam letak banner kat sidebar ke,
letak link blog spanar dalam bloglist korang ke..

Spanar nak korang buat entry tentang giveaway ni ringkas je,
senang tak serabut kepala spanar nak baca..
Kalau ada buat pnjang,spanar otomatik rejek je..


Tinggalkan entry yg telah anda buat tu ke entry ni k..Nanti spanar nak terjah..
Klau tak tinggal,acane spanar nk tgk kan?..
Huhu~ Senangkan syarat dia. Apa lagi.. Kalau nak join, klik lah banner angry birds. (Angry Birds cam  tengah tahan berak jer.)
 
Kan orang dah kata. Angry Birds atas ni tengah tahan berak. Nak berak, berak je lah! Nani tak kacau pon hidop kauorang! Napa? Cerry Berry ka?(perkataan yang lebih sopan dari cirit birit)
 
Oh tanpa membuang masa kauorang yang kononya emas tu.. Kita tengok hadiah dia. Of koz lah hadiah dia ada angry birds.. Tajuk  Angry Birds Giveaway by Spanar Buruk telah membuktikan kesasihan fakta yang diulas oleh Nani. 
Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti sampai boleh 
tarik perhatian spanar nak baca byk kali..hehehehe..


Hadiah Angry Birds yg spanar nak bagi ada 5,jadi ada 
5 pemenang kesemuanya..
Tiada no 1,2 atau 3..Dan tak boleh pilih hadiah..


Jadi cepat2 jom join..sambil spanar buat giveaway,
sambil tu spanar boleh eratkan ukhwah antara blogger kan..
 
Kalau nak kata entry Nani ni kreatif, tak pernah pulak Nani menang sebab entry kreatif. Kenyataan tadi telah membuktikan Nani ni seorang yang tak berjiwa seni tetapi berjiwa sini. Sobs~ Tak pa lah, kalau ada rezeki, InsyaAllah Nani menang. Amin!

Tarikh tutup : 28 Oktober 2011

4 senyuman manis ^^:

NasZ said...

good luck.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Spanar Buruk said...

amboi syg rjinnya kamu copy paste terma dn syarat..hehehe..by da way thanks 4 join k..sntiasa brsama spanar utk tau update trkini mngenai ga ni k..

Nani said...

@NasZ ok ^^

Nani said...

@Spanar Buruk oh mestylah rajin.. Nani kan.. sapa tak kenal? semua tak kenal... hmm, Nani akn sntiasa bersama spanar buruk di mana-II sja. hehe..