doodle free lagi

Bismillah..
Assalamualaikum kengkawan bloggers.

Kali ni Nani nak doodle free pulak.. lebih kurang ni ga/ld..
Syarat dia sangat2 lah simple.
Let's check it out.

syarat-syarat.

1. mesti lah follower blog ni. kalau suke blog ni like la sekali :)

2.buat satu entri tajuk,"doodle free lagi".

3.letak banner kat atas ni dalam entry tu.Dan linkkan terus kat entri ni.

4.korang bagi ciri-ciri doodle yang korang nak k.

5.tag 3 orang blogger yang lain. kalau lebih pon takpe. tapi make sure die tahu yang dia di tag.


6. letak url entry korang kat komen di bawah k :)


* 5 orang akan dipilih untuk doodles free :)


Tarikh tutup:17 september (kalau ade perubahan akan diumumkan kemudian k. :)

1. dah follow blog kamu. Like kat fesbuk pon sudah!

2. Tengah buat lah ni. Tapi bila kamu tengah baca skang ni, means my job is done!

3. Okeh. NI dia :

Klik banner ni yeh.

4. Ciri2 dodol yang aku nak? Boleh aja.
Aku nak dodol yg bertudng, memakai blouse..berskirt labuh.. sambil berdiri tersenyum. Samada nak wat comey / cantik aku tak heran! ^^
p/s : mesti tak susah kan bagi tuan ga nak buat ni. cam makan kuaci jer.. Tengok dari blog dia, banyak doodle eh.. Comey2 lak uh cam tuan dia! Aku memang suka amik freebies ni.. JUJUR ni, aku memang tak pernah buat doodle.. dodol pon tak pernah.. (makan dodol pon tak nak). Aku masih noob dalam dunia berdoodle ni. Doodle header aku pon aku amik dari freebies blogger2 yg baik hati. Tapi, header aku buat sendiri lah. Ops, terkeluar topik!
5.  (Benda yg paling paling paling aku benci mencik sesangat.) Kenapa perlu tag? Uhuk.. Tag jer lah!
Tagged : Nabila Medan, AMG, Hanim

Selamat tinggal! Dah malam.. Tapi, masih mencari Giveaways/Contests/Lucky Draw untuk dijoin..
Assalamualaikum.

2 senyuman manis ^^:

nurul nabila bt medan said...

thanx tag !
buat ape nak marah kalau kamu tag,,
suke ada ler~ hehe

AMG said...

Terima kasih sebab tag! AM sudah join! :D