GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

Klik banner scrumptious!-delicious! ni untuk join ^^

Cara-cara nak join
(1) Buat satu entry dan tulis sebab kenapa aku patut bagi korang puding caramel yang sedap ni dan letak banner huduh yang aku buat sendiri tu. Oh jangan lupa linkkan pada entry ni
(2) Tulis komen kat entry ni dan letak link entry yang korang buat
(3) Kalau boleh follow blog ni dan letak kat bloglist korang supaya mudah tengok update pasal GA - tanak pun takpe. takde paksaan ya.
Hadiahnya adalah sepeket cream caramel puding yang instant punya. Caramelnya tak payah buat dah. Include sesiap. Boleh buat dengan microwave jugak. Orang lelaki pun boleh buat. 10 minit dah siap. Rasanya pun sedap.
Pemenang dipilih berdasarkan sebab yang paling kreatif sekali.

Semua yang join akan dapat promosi percuma dalam Ourkizuna.
*5 blog setiap sesi promosi
** Kalau penyertaan ramai akan ambik masa sikit

Joinlah.. berbaloi tahu dak?
Oh lupe.. kenapa awak perlu bagi saya hadiah nya?
Sebab :
#1.  Walaupon aku tak pernah makan ni, tapi seperti korang, tengok gambar atas tu pon dah terliur.. Heh! Kan best dapat free.. Dadih banyak kali lah aku makan, mmg sedap!
Tapi, dah lama aku tak makan, rindu lah pulak dadih ni.. (puding tu cam dadih kan?)


#2. My mak and bapak tu asyik bising tengok saya jarang ke dapur tolong mak masak ke whatever ke..
Kalau aku dapat, boleh lah aku dok hidangkan kat depe.. Tak gitu? Nanti boleeh gaklah kembang bontot ni lau depe puji "Ya Allah! Pandainya anak mak buat.. Isk3.. Kamu ada bakat terpendam ye, bakal jadik chef!" & etc =..=

3 senyuman manis ^^:

Rai said...

thanks sudi join GA..saya dah promote awak dalam entry promosi siri 3..tungguuuu...

Nani said...

welcome n thanks too.. ^^
ok! ;)

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk tak join Cuma menerjah je..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI