SEGMEN SEPT :- Jom Join Bloglist Izzaty Hedry !

Assalamualaikum.. Nani update blog pukol 10:50.. Sikit lagi pukol 12:00.. Tempoh terakhir Segmen Sept :- Jom Join Bloglist Izzaty Hedry!! Sesapa yang tak join lagi.. Klik lelaju banner aka header ohsemm bawah ni!

Klik lelaju.. No more time okengg..

Nani masuk blog Izzaty Hedry ni tak da lah lembab cam seafood! Laju jer... (yang pasti lagi laju dari blog daku.. sobs) 


Nani rasa Izzaty Hedry ni popular.. Betul ke? Rasanya lah.. tak caya cuba tengok followers comey dia.. 1000++ weyh!! 
1000++ - 60 = 940++.. kan? Mak aih! Beza kan..Sobs~

Okeh, ni header baru beliau.. ^^
Comey kan.. Simple tapi ada kecomelan dia..(sekali lagi, yang pasti lagi comey dari blog daku.. sobs)

Ok lah! Nani is sleepy.. Ready to sleep.. Goodnight all.. See you soon.. 
Huwah~ Assalamualaikum..
p/s : walaupon tu header lama.. tapi still cute kan.. sobs~

4 senyuman manis ^^:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tq dear....:)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak. saya pun join gak.hehe.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Nani said...

@☀ Izzaty Hedry☀
welcome ^^

Nani said...

@NasZ
wassalam.. thanks sudi follow blog burok ni.. dah singgah pon ke blog peymes Nasz.