Giveaway Kali Pertama Abazilah

Tekan kanan dekat banner ^^

Seperti yang tertulis dekat banner tak seberapa tu , start 7 September sampai 16 Oktober ye .

Sebelum aku bagitahu syarat , meh aku habaq mai hadiah dulu .

Setakat ni , hadiah yang ada dari aku ,

1 X Handbag

Jadi aku masih mencari siapa-siapa nak sponsor . Maka siapa-siapa nak sponsor , sila pm aku dekat SINI (klik) oke .


Oke , now , macam mana nak join .

1 . Follow lah blog aku ni . 

2 . Sila like sini 


3 . Like sini pulak


4 . Jangan lupa letak banner , dekat entri sudah la , dekat sidebar ikut suka . Link kan ke post ini , macam biasa .

5 . Tag at least 3 . Make sure they know bout it .

6 . Siap , leave your link and facebook id here .


Pssst : Siapa like paling banyak , hadiah misteri ceq bagi . :)


Oke lah , harap meriah la ye .
Tagging time
Nabila Medan
eQ gUmihO
N A T A S Y A 

p/s :Nani doakan akak menang contest tu ye!

3 senyuman manis ^^:

nurul nabila bt medan said...

thanx tag =)..me join okey...laen kali tag nabila lagi...ngah borink
+_+

N A T A S Y A ツ said...

thank sebab tag ,

btw saya 'Y' ;)

Nani said...

ehe.. ye ke =.=' sorry