GiveAway by anis athia

بسم الله الرحمن الرحيمAssalamualaikum.. Hai ^^ Last entry Giveaway Besday ke-24. Kali ni GA dari kak Anis Athia pula. Seperti Giveaway Besday ke-24 tu, syarat dia very2x simple. Nani tak menipu ni.. Cuba tundukkan sikit kepala tu. sikit jer..

syarat-syarat :
  1. buat entry bertajuk "GiveAway by anis athia"
  2. copy banner di atas dan link kan ke blog ini
  3. hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja
senang je kan syarat2 nye
^_^
hadiah :

  • Free Doodle by me untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
  • Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
  • Free custom design  t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
penyertaan akan diterima sehingga pukul 11.59pm 1 November 2011
jika penyertaan kurang dari 5 orang, maka secara automatik GA ini cancel
Ha.. Best tak hadiah dia? Best kan.. Huu~ Apa tunggu lagi? Klik jer banner atas tu..Assalamualaikum.
p/s : Comel kan akak Anis Athia ni.  >,<

2 senyuman manis ^^:

Anis Athia said...

thanks sudi join dear ^_^
p/s : awak comel juga =)

Nani said...

@Anis Athia welci ^^
comel ke? tidak tidak..