Mega Giveaway by Yana, Arisa, dan Hanani






assalamualaikum ! HAHH ! kali nih yana nak buadd MEGA GIVEAWAY with my TRIPLE PARTNER !



ARISA DANIA , NURUL HANANI & YANA NICKHUN :)


ouhhkeyy .. dibawah nih list SPONSOR yg omei dan baek baek BELAKA :)




    [ keychain sarawak 3 & doodle 1 ]
    [ edit full blog ]
    [ accesories gelang tangan ]
    [ header 5 ]
    [ edit full template blog ]
    [ necklaces garden3 & contact lens / wajib like page ]
    [ header & edit full blog ]
    [ topup RM 20 ]
    [ topup RM15 ]
  • FARAHIN [ edit full blog ]
    [ doodle 2 girl & 2 boy ]
    [ header 2 ]
    [ toup RM18 ]
  • QAY SHAHIMI
  •   [ header + opening notes + GIF photo as request by the winner ]  

HAH ! itu sahaja sponsor setakat ini .. sesiapa yg nak sponsor for MEGA GIVEAWAY nih sila lahh PM yana or partner  di FB yea ? kebanyakkan belum CONFIRM mahu sponsor ape . jika ade SPONSOR baru yana akan update yea ? jangan lupe update seterusnye yeaa ? nanti korang terlepas untuk tambah list di entry korang tuu ..  mehh joinn ramai RAMAI . kate sponsor , jika penyertaan ramai hadiah akan meningkat ^^ .  HAH ! syarat mesty ade , dehh :)


syaratSYARAT :
  • follow blog saya , hanani & arisa [ tak wajib , tapi lebih senang follow untuk mengetahui in4 ]
  • follow / like page sponsor2 diatas ! [ kalau baek follow / like lah yea ^^ ]
  • tag 3 orang kwn blog korang dan makesure dorang taw erk [ lebih ponn takpe ]
  • buad entry bertajuk ' MEGA GIVEAWAY BY YANA , ARISA & HANANI ' 
  • linkkan ke blog kami dan gam kan ke entry ini yahh [ jgn lekat kat entry dania & hanani taw ^^ ]
  •  letakkan banner di atas dan linkkan :)
  • sertakan jugak list SPONSER ! [ wajib dibuat ] 



caraCARA nak menang :



COMEL -- > blog mestilah COMEL .. dengan tema yg comel dan sesuai dgn blog dan warne tersendiri . dan blog juga mestilah comel . HAHA .KEMAS -- > tulisan tuh jangan lah tukar ke font cm UDAMOJIAL ke ap ke .. series , susah org nak bace taw .. lebih senang font VERDANA , CALIBRI , TERBUCHET .COLOURFUL -- > blog yang nampak warne warni dengan ton warne yg sesuai dan sedap mata memandang but not means as CROWDED !


p/s : itu sajelah syarat2 dan cara2 menang .. SENANG jerkann ? yana harap sangat MEGA GA nih akan mendapat sambutan ! tempat pertama --- +++ tuh belum dibincangkan lagi . so , tunggu update seterusnye . anyway , kami bagi korang 2 BULAN untuk edit blog [!]  nak tgk senarai peserta kat SINI , kbye .


Okeh, ni banner
Picit mouse dekat banner ni yer (untuk ke sana)

Tagging time : 
Nabila Medan
Mi$$ ozJa
Syasya
Cik Farah

tapi, saya amat-amat tak yakin yg saya akan menang bekoz ramai di luar sana ada blog yg Cute nyeeee... tapi aku... si pemalas edit blog!

4 senyuman manis ^^:

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

thanks tag :)nanty syasya buad !lagipuns blog buruks x layak kods :)gudluck :)

nurul nabila bt medan said...

thanx tag =)~
nanti kalau ada GA / contest / LD..tag me lagi.ngah borink..[wink-wink]

♥ cik_farah ♥ said...

maceh tag.. heee..
gud luck dear.. :)

Nani said...

syasya : mana ada buruk.. blog kmoo lagi cantik dri sye adelah.. uhuk D;

nabila : okes !

cik_farah : thanks you..