JoM Join Bloglist JiwarOsak.coM

Assalamualaikum!!! Hai ^^
Jom Join Bloglist Jiwarosak.com nak?! Kalau tak nak join korang gak yang rugi.. sebab.. read below :
kebaikan blOglist ini kepada blog anda
- backlink akan diberikan kepada blog anda
- bertambah2 follower anda.. insyallah
- entry terbaru anda akan di publish di jiwarosak.com
- traffic blOg meningkat
- blOg anda akan disubmit ke beberapa search engine
 Har har.. Rugi tak join.. Banyak kebaikan dia beb.. So, apa tunggu lagi? Klik banner bawah ni 
 

Untuk pengetahuan korang.. waktu Nani ada follow blog JiwarOsak ni (menggunakan id lain) masih lagi ...blogspot.com/ ! Sekarang owner JiwarOsak dah dapat domain sendiri! (Jeles daku) 
Blog JiwarOsak ni faymous tahu! Aku tak kesah peymes ke dak. Tapi, salah satu sebab followers dia banyak, mungkin sebab dia rajin update, entry menarik, blog simple & sempoi, banyak info menarik. Mungkin gak dia ikot tips tambah follower & tips tingkatkan trafik. Huhu~

Ok lah, kita usha owner hensem ni.................................................................................................... punya syarat!
1. letakkan tajuk seperti diatas
2. letakkan gambar seperti diatas..
3. letak links http://jiwarosak.com/ dalam entry tersebut
4. apa komen anda tentang blog jiwarosak.com
5. tag 3 orang blogger ( tambah traffic/backlink rakan2 anda)

terpulang kepada anda untuk like
mahupun follow blog ini..
TINGGALKAN LINKS ENTRY ANDA DI KOMEN

Tagging time : SyapikSalwa Ismail, Nabila

P/s : Nampak tak header baru Nani? (sure korang tak tahu..T_T) Syapik yang tolong buadkan, sebab Nani pemenang random lucky draw birthday. hehe~

P/s : Salwa Ismail ada wat lucky draw! salah satu hadiah masok bloglist.. Nak join? Klik SINI..
Nani tak join sebab dia kata 
# Aku tak terima penyertaan dari blog contest/giveaway. 
Sobs~ Bye, Assalamualaikum!

2 senyuman manis ^^:

AbgFeroZ said...

heee.. byk nye taepp.. hik hik.. segan la plak.. hiihih thanks for juin :P

Nani said...

@AbgFeroZ welcome ^_~ apa nk segannye plak..