Jom Join The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya

Jom join The Chosen 25 bloggers by Cik Misya!!

So, kaedah nak join bloglist ni.. Sonang jo....!!

1. Mestilah jadi follower aku dulu..:)
2. Buat entri simple bertajuk
   "Jom Join The Chosen 25 Bloggers by Cik Misya". Takyah panjang-panjang sangat. Taip A-Z pun dah kiralah tu. hehe..
3. Letak banner kat bawah ni dalam entri korang then link kan ke entri ini..


4. Dah siap entri nya? Just copy dan paste link entri anda di ruangan komen guna cara bawah ni...


Takpun tinggalkan jela link korang kat komen k.. huhu..

Tarikh tutup, 10 Oktober 2011

P/s : Just click the banner ^^

Kerana tuan blog suruh taip pendek2 je , dari A-Z.. aku dengan ini nak belajar membaca semula. Kengkawan meh lah belajar sekali.. Kot2 korang pernah lupa ker
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

3 senyuman manis ^^:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Thanks for joining..:) Leh tengok update di sini k. Last date join 10 Oktober 2011. Khabar-khabarkan pada teman2 yg lain k.. http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/09/senarai-terkini-peserta-chosen-25.html

Nani said...

@~AiMi SyAhiRAh~ okey^^

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Tahniah! Anda terpilih dalam bloglist saya! Rajin-rajin update ya.:) http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/10/congratulations-to-25-blogs-yang.html