Simple Lucky Draw By Cik Purple

Assalamualaikum.. Nani join Lucky Draw pulok yer.. kalau rasa jeles join jugak yer.. sayang korang!

Kalau rasa diri itu bertuah dan ada luck.. sila join dengan klik banner cun atas ni.. sekian harap maklum!

Ep ep.. sapa kata dah habis entry.. 



cp buat tak lama nih.. 10 hari jer.. :)

tarikh tutup 29 / 09/ 2011

Hadiahnya? KLIK DISINI
So apa tunggu lagi? JOin ler.. Jangan sampai menyesal tak sudah..
Ok, jom usha cik purple...................punye syarat.

  • Mestilah FOLLOWER blog nih.. (Follower lama atau baru.. Lelaki atau Perempuan ok jer.. :] belum follow sila follow ye.)
  • LIKE FANPAGE
  • nih
  • Buat Entri SIMPLE dengan tajuk [ Simple Lucky Draw By Cik Purple]
  • Copy Banner diatas dan BACKLINK ke entri ini
  • Tag 2 orang rakan dan pastikan dia tahu!
  • hantar url entri anda di ruang komen entri ini SAHAJA
Oh no.. why kena tag??? (lumrah hidop lah tu kalau ada yang suka/taksuka)
Tetapi sebab ianya adalah syarat sah&wajib untuk join lucky draw ni..saya redha!

Nama-II dibawah orang special entry ni.
Nabila
Joel

4 senyuman manis ^^:

Joel Leslie said...

thx tag. sy dh join smalam :)

Cik Purple Pinkypuff said...

checked! thanks sudi join.. gud luck yew.. :)

Nani said...

@Joel Leslie really?! hehe~


@Cik Purple Pinkypuff okay ^^ thnx

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Datang dari segmen yang sama
Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..
Good luck!!


JOM JOIN BLOGLIST GENK