Lamanya...

Salam korang. (ade ke yg baca) Hehe.

Lama gila tak bukak blog ni, last post pon disember 2011. Lama kan. Ala, takde masa la nak bukak blog. Tahun ni duk asrama, nasib balik 2minggu sekali. Tapi tetap xde masa nak berblog.

Sampai emel ngan pasword pon boleh lupa tadi!! Lame2 baru la otak ni berfungsi sikit, teringat emel.. Pastu change pasword. Haihh..

Oh oh. Sekarang bulan Rahmadan.. Ahlan wahsalannn, ahlan ya Romadan..

p/s : Dah tak nak join giveaway ke contest ker.. Siyes ni.

5 senyuman manis ^^:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

Nur Irdina said...

lame btol.. mesti boring kan tak dpat tengok blog... :)

Nani said...

eh smestinya boring.. :D